0
Sinu ostukorv

Uus KTM 1190 Adventure jõuab Eestisse veebruaris

KTM 1190 Adventure

Veebruaris jõuab Eestisse üks KTM-i verivärskeid mudeleid, matkarataste segmendis revolutsiooni tegev 1190 Adventure.

Esimese Adventure saatis KTM turule enam kui kümme aastat tagasi. See matkaratas oli lähedalt sugulane tsiklitega, millel KTM-i tehasesõitjad võitsid 11 korda järjest Dakari kõrberalli.

Kuna võidusõitudel kogutud teadmisi rakendati järjekindlalt seeriatootmises garanteeris see, et KTM Adventure’d olid alati konkurentidest sammu võrra ees.

Uus 1190 Adventure kehtestab matkarataste segmendis uued standardid: 150 hj vaid 230 kg kaalu juures (tangituna) – see kaalu-võimsuse suhe on antud klassis täiesti erakordne ning tagavad konkurentsitu sõidudünaamika.

Samal ajal pakub võimas, ökonoomna ja hästi välja töötatud mootor soovi korral kas äärmiselt muretut ja mugavat või vajadusel ülisportlikku sõiduelamust – ning nende kahe äärmuse vahele jääb tuhat muud kasutusvõimalust.

Raamis on ühendatud kergus ja väljapaistev geomeetria ning suurepärane vedrustus, neile on lisatud matkaenduurode klassis täiesti uued rehvid – sõidumõnu on seninägematu, olgu tingimused, millised tahes ning kiirus vastavalt soovile kas väga pingevaba või väga-väga suur.

This site is registered on wpml.org as a development site.