0
Sinu ostukorv

Pesuehtne võidusõidutsikkel KTM RC 390

KTM RC 390 on pesuehtne võidusõiduk selle sõna kõige otsesemas tähenduses – tegemist on tänavalegaalse variandiga tsiklist, millega võistlevad tulevased GP piloodid sarjas “ADAC Junior Cup powered by KTM”.

RC 390 näol on tegemist rattaga, mis oma kaalult sarnaneb 125-ste, aga võimsuse poolest keskklassi bike’dega. Kompaktne kuiva karteriga ühesilindriline jõuallikas kaalub vaid 36 kilo ja arendab tänu neljaklapilisele silindripeale ja nutikale mootorijuhtimisele 32 kW (44 hj), olles samal ajal väga ökonoomne ja keskkonnasõbralik.

Veermik on tüüpiline KTM – kerge terasest redelraam koos kvaliteetse WP vedrustuse, välja lülitatava ABS-ga pidurisüsteem ja kerged ning jäigad kergmetallveljed tagavad tippklassi juhitavuse, millele toetudes saab innukas sõitja „kiusata“ ka palju suuremate/võimsamate ratastega kulgejaid…

Mudel on Eestis saadaval suvest 2014.

This site is registered on wpml.org as a development site.