0
Sinu ostukorv

KTM RC 125 on ehtne sportbike

16aastase A1 lubade omaniku valik ei piirdu suvest 2014 ainult 125 Duke’iga. KTM RC 125 muudab võidusõiduelamuse kättesaadavaks ka 16-aastastele mootorratturitele.

Tõenäoliselt parim veermik oma klassis koosneb KTM-le tüüpiliselt kergekaalulisest terasest redelraamist, kvaliteetsetest WP vedrustuselementidest ja on varustatud koostöös Boschiga arendatud ABS pidurisüsteemiga.

Säästlik 4-taktiline jõuallikas on moodne tükk – vedelikjahutus, elektrooniline sissepritse, neljaklapiline kahe ülajaotusvõlliga DOHC gaasijaotus. Ühesilindrilise vähese vibratsiooni eest hoolitseb tasakaalustusvõll. Katalüsaatoriga väljalaskesüsteem kannab hoolt heitmete/müra nõuetele vastavuse eest.

Oma klassis esimesena ABS-piduritega varustatud RC 125 on ehtne sportbike, mitte pimbitud mopeed või soft roller, mis ainult ei sõida kiiresti vaid näeb ka cool välja.

KTM RC 125 saabub Eestisse kevad-suvel 2014.

This site is registered on wpml.org as a development site.